StyleShoots at Webwinkel Vakdagen in January

Once again StyleShoots will be present during the most important fair on e-commerce and online stores in Holland. This fair will take place at the Jaarbeurs Utrecht on 23 en 24 January 2013. Our revolutionary solution for producing high quality product pictures without any background in just 20 seconds has attracted a lot of attention during the last event.

You can find StyleShoots at booth M21.

To get free admission visit:  www.webwinkelvakdagen.nl/en

 

StyleShoots aanwezig op Webwinkel Vakdagen op 23 en 24 januari 2013

StyleShoots zal wederom aanwezig zijn tijdens de belangrijkste beurs voor e-commerce en webwinkels Nederland. Dit jaarlijks evenement vindt plaats in de jaarbeurs Utrecht. Onze revolutionaire oplossing voor het produceren van hoge kwaliteit produktafbeeldingen zonder achtergrond in slechts 20 seconden heeft veel aandacht getrokken in de vorige editie.

U kunt Styleshoots vinden op stand M21.

Voor gratis toegang kunt u zich aanmelden op: www.webwinkelvakdagen.nl

Anders Jorgensen